Για ακόμη μία φορά ο ΛΑ.ΣΥ.Κ , δήλωσε βροντερά παρόν με μία δυνατή και ανταγωνιστική έκθεση και έβαλε ένα λιθαράκι για την αναβάθμιση της εκτροφής στην Ελλάδα. Για άλλη μία φορά μία ομάδα φίλων με μεράκι και αγάπη για το χόμπι πετυχαίνει τους στόχους της. Η μεγαλύτερη έκθεση πτηνών συντροφιάς της Κεντρικής Ελλάδας ήταν γεγονός. Τρεις καταξιωμένοι Ιταλοί κριτές, ένας για κάθε κατηγορία, εκατοντάδες ωδικά πτηνά, καναρίνια τύπου και χρώματος έφεραν την εμπειρία και δημιούργησαν τις κατάλληλες συνθήκες για την ανάδειξη των καλύτερων πτηνών του 2016. Η 8η Έκθεση του Λαρισαϊκού Συλλόγου Καναρινόφιλων είναι πλέον μία όμορφη ανάμνηση που θα μείνει όμως χαραγμένη στη μνήμη μας για πολύ καιρό. Από τους κριτές που ήταν πρόθυμοι να λύσουν οποιαδήποτε απορία και να μεταβιβάσουν κάθε πληροφορία που θα μπορούσε να βοηθήσει τους εκτροφείς, τους εκτροφείς που ταξίδεψαν από κάθε γωνιά της Ελλάδος και τίμησαν με την παρουσία τους τον σύλλογό μας, την ποιότητα των μικρών φτερωτών μας φίλων που ήταν σε αρκετά υψηλό επίπεδο, τον κόσμο που ανταποκρίθηκε στο κάλεσμά μας και κατέκλυσε την αίθουσα του Πνευματικού Κέντρου, τον υποστηρικτή μας και φίλο Γιώργο Βραχνή και την εταιρία του Culpret Pet Supplies που στάθηκε αρωγός στην προσπάθειά μας, μέχρι και την κινητήριο δύναμη του Συλλόγου, τα μέλη μας που καθημερινά κατέθεταν και την ψυχή τους έτσι ώστε όλα να γίνονται στην εντέλεια. Όλοι μαζί λοιπόν συντέλεσαν στη διεξαγωγή μιας άρτιας και αξιομνημόνευτης έκθεσης. Σας ευχαριστώ όλους απο καρδιάς και εύχομαι του χρόνου με υγεία ακόμη πιο ψηλά.
Ο ΛΑ.ΣΥ.Κ θα συνεχίσει με υπερηφάνεια να μεταλαμπαδεύει την ιδέα της Καναρινοκουλτούρας και να πρεσβεύει αξίες όπως η φιλία και η αλληλεγγύη.
Για το Δ.Σ
Ο Πρόεδρος
Δοσόπουλος Βασίλειος

               Η 8η Έκθεση – Διαγωνισμός του Λαρισαϊκού Συλλόγου Καναρινόφιλων  διεξήχθη από 7 έως 13 Νοεμβρίου 2016 στο Πνευματικό Κέντρο Χατζηγιάννειο, με συμμετοχή για ακόμη μια φορά εκτροφέων από όλη την Ελλάδα. Κριτές του διαγωνισμού ήταν οι Ιταλοί ORES BALOUGANI (D), ANTONIO PASSERI (E) και ο CARMELO MONTAGNO ( F,G,H ).

Μεγάλοι Νικητές του Διαγωνισμού είναι :

Καλύτερος Εκτροφέας – Χατζούλης Δημήτριος

Κατηγορία D (Χρώματος – Μελανινικά) – Μιχούλης Ορέστης

Κατηγορία D (Χρώματος – Λιποχρωμικά) – Καλογερόπουλος Παναγιώτης

Κατηγορία Ε (Τύπου) – Φώτος Ευάγγελος

Κατηγορία F (Εξωτικά) – Μπογογιαννίδης Σωτήριος

Κατηγορία G (Ιθαγενή) – Χατζούλης Δημήτριος

Κατηγορία Η (Υβρίδια) – Χατζούλης Δημήτριος

Leave a Reply