Η 7η Έκθεση του Λαρισαϊκού Συλλόγου Καναρινόφιλων είναι πλέον μία όμορφη ανάμνηση που θα μείνει όμως χαραγμενη στη μνήμη μας για πολύ καιρό. Απο τους κριτές που ήταν πρόθυμοι να λύσουν οποιαδήποτε απορία και να μεταβιβάσουν κάθε πληροφορία που θα μπορούσε να βοηθήσει τους εκτροφείς, τους εκτροφείς που ταξίδεψαν απο κάθε γωνιά της Ελλάδος και τίμησαν με την παρουσία τους τον σύλλογό μας, την ποιότητα των μικρών φτερωτών μας φίλων που ήταν σε αρκετά υψηλό επίπεδο, τον κόσμο που ανταποκρίθηκε στο κάλεσμά μας και κατέκλυσε την αίθουσα του Πνευματικού Κέντρου, τον υποστηρικτή μας και φίλο Γιώργο Βραχνή και την εταιρία του Culpret Pet Supplies που στάθηκε αρωγός στην προσπάθειά μας, μέχρι και την κινητήριο δύναμη του Συλλόγου, τα μέλη μας που καθημερινά κατέθεταν και την ψυχή τους έτσι ώστε όλα να γίνονται στην εντέλεια. Όλοι μαζί λοιπόν συντέλεσαν στη διεξαγωγή μιας άρτιας και αξιομνημόνευτης έκθεσης. Σας ευχαριστώ όλους απο καρδιάς και εύχομαι του χρόνου με υγεία ακόμη πιο ψηλά.
Ο ΛΑΣΥΚ θα συνεχίσει με υπερηφάνεια να μεταλαμπαδεύει την ιδέα της Καναρινοκουλτούρας και να πρεσβεύει αξίες όπως η φιλία και η αλληλεγγύη.
Για το ΔΣ
Ο Πρόεδρος
Φώτος Ευάγγελος

               Η 7η Έκθεση – Διαγωνισμός του Λαρισαϊκού Συλλόγου Καναρινόφιλων  διεξήχθη από 22 έως 29 Νοεμβρίου 2015 στο Πνευματικό Κέντρο Χατζηγιάννειο με συμμετοχή, για ακόμη μια φορά εκτροφέων από όλη την Ελλάδα. Κριτές του διαγωνισμού ήταν οι Βέλγοι Johan Van der Maelen (D) και Michel Vion (D, G, H) και ο Κωνσταντίνος Βασιλόπουλος (Ε).

Μεγάλοι Νικητές του Διαγωνισμού είναι :

Καλύτερος Εκτροφέας – Φώτος Ευάγγελος

Κατηγορία D (Χρώματος – Μελανινικά) – Δοσόπουλος Βασίλειος

Κατηγορία D (Χρώματος – Λιποχρωμικά) – Καλογερόπουλος Παναγιώτης

Κατηγορία Ε (Τύπου) – Φώτος Ευάγγελος

Κατηγορία F (Εξωτικά) – Μπογογιαννίδης Σωτήριος

Κατηγορία G (Ιθαγενή) – Πανάκογλου Νικόλαος

Κατηγορία Η (Υβρίδια) – Χατζούλης Δημήτριος

MOSAIC SHOW

Καλύτερος Εκτροφέας Μωσαϊκών – Διαμαντής Θεόδωρος

Καλύτερο Μωσαϊκό Καναρίνι – Καλογερόπουλος Παναγιώτης

Leave a Reply