Άρθρα

– Παγκόσμιες Διακρίσεις του ΛΑ.ΣΥ.Κ στην Τσεζένα της Ιταλίας.

                     Καναρίνια, καρδερίνες και υβρίδια. Είναι μερικά από τα πουλιά που εκτρέφουν μέλη του Λαρισαϊκού Συλλόγου Καναρινόφιλων (ΛΑΣΥΚ) κερδίζοντας μάλιστα σημαντικές διακρίσεις, σε διεθνές επίπεδο. Η φετινή συμμετοχή στο πρόσφατο, 66ο… (READ MORE)

– Εφημερίδα ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ- ΕΚΘΕΣΗ ΜΕ ΧΡΩΜΑΤΑ ΚΑΙ ΚΕΛΑΗΔΙΣΜΑΤΑ ΣΤΟ «ΧΑΤΖΗΓΙΑΝΝΕΙΟ» Καναρίνια για… βραβείο

                     Για μια ακόμα φορά το «Χατζηγιάννειο» Πνευματικό Κέντρο γέμισε χρώματα, κελαηδίσματα και σπάνια είδη. Ο λόγος δεν είναι άλλος από την έκθεση του Λαρισαϊκού Συλλόγου Καναρινόφιλων που ξεκίνησε τη Δευτέρα… (READ MORE)

– Πρωτοσέλιδο της εφημερίδας (ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ) για ΛΑ.ΣΥ.Κ

                      ΣΑΡΑΝΤΑ ΠΟΥΛΙΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ ΣΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΗΣ ΙΣΠΑΝΙΑΣ «Φτερούγισαν» από τη Λάρισα μέχρι την Αλμερία *«Τεράστιος ο ανταγωνισμός, μεγάλη η τιμή για τη Λάρισα όμως» λέει ο πρόεδρος του… (READ MORE)

– Ημερολόγιο 2017 του συλλόγου

                     Ευχαριστούμε όλους τους χορηγούς που βοήθησαν στην έκδοση του ημερολογίου του συλλόγου. Κάθε ενδιαφερόμενος μπορεί να το προμηθευτεί, επικοινωνώντας με τον ταμεία του ΛΑ.ΣΥ.Κ., Κύριο Πολύζο Αθανάσιο στο τηλέφωνο 6976822435.

Η αναπαραγωγή

Πηγή: www.greekbirdclub.com    Αναπαραγωγή καναρινιών Η εποχή του ζευγαρώματος, για τους περισσότερους από τους ερασιτέχνες, είναι η πιο σημαντική περίοδος, γεμάτη συγκινήσεις, χαρές αλλά και λύπες. Τα καναρίνια όπως και όλα τα πλάσματα της φύσεις είναι όλα διαφορετικά μεταξύ τους… (READ MORE)

Οι σπόροι και η διατροφική τους αξία

Στα μίγματα σπόρων του εμπορίου συναντάμε συνήθως κάποια ομάδα σπόρων ,που ειναι οι πιο βασικοί στη διατροφή του καναρινιού , όπως και μερικούς άλλους συνήθως μικρού μεγέθους , τους οποίους συνηθίζουμε να ονομάζουμε έξτρα σπόρους . Ας δούμε όμως όλοι… (READ MORE)

Απογαλακτισμός νεοσσών καναρινιών – Μικρές συμβουλές

Απογαλακτισμός νεοσσών καναρινιών – Μικρές συμβουλές Η αναπαραγωγική διαδικασία (ζευγάρωμα) των καναρινιών περιλαμβάνει αρκετά στάδια, μεταξύ των οποίων και αυτό του “απογαλακτισμού” των νεοσσών.    Όταν αναφερόμαστε στο απογαλακτισμό ουσιαστικά εννοούμε τον διαχωρισμό των μικρών καναρινιών από τους γονείς τους και την ανεξαρτητοποίησή τους… (READ MORE)